Вклучи се...
Логирање на Постоечки Член
Код на членот
E-mail
Логирање на Нов Член
Код на членот

Ok
Ја заборавивте ло
Запишете го Вашиот регистриран е-маил и ние ќе го испратиме членскиот код веднаш!
E-mail
Го заборавивте PIN кодот?
Ве молиме, пополнете го полето Член
Код на членот
Консултирајте се со Вашиот CaliVita советник за
Вашиот советник за здравјето
 • Купувајте ексклузивно високо квалитетни витамини преку нашиот CaliVita Советник за здравјето.
 • Искусете ја грижата кон членовите, услугите и други најразлични препораки
 • Заштитете го и грижете се за сопственото здравје со совети од Вашиот личен советник за здравјето.
Понатаму...
Станете CaliVita Претприемач!
 • Голема палета на високо квалитетни производи и услуги со кои се освојува лојалноста на нашите клиенти.
 • Бренд со кредибилитет на кој се базира сигурен и безбеден бизнис
 • Ги препознаваме исклучителните достигнувања и резултати и истите ги наградуваме финансиски.Понатаму...
 • 1 Традиција и иновација
  Секогаш се потпираме на најновите испитувања во науката и технологијата при производството на додатоците во исхраната, и кога е тоа технолошки возможно, секогаш користиме природни основни состојки. Целта ни е да ги користиме активните состојки од растенијата од органски фарми што е можно почесто.
 • 1 Достапни Цени
  Генерално, разликата цена/квалитет кај производите во мрежниот маркетинг е прифатлива, но за жал некои компании прават големи отстапувања во цената за да ги задоволат своите дистрибутери со високи бонуси. Производите на CaliVita се продаваат по достапни цени, и содржат неколку активни состојки во високи дози и се пакувани за подолго користење.
 • 1 Врвни додатоци во исхраната
  Нудиме иновативни производи кои се произведени по врвни стандарди за квалитет повеќе од 20 години. Во нашата палета има повеќе од 100 врвни производи, кои содржат уникатна хербална мешавина како додаток на витамините и минералите.
WebShop
YouTube
Искуства и идеи од најдобрите
Следете не на CaliVita Youtube каналот! Интервјуа, разговори со најистакнати нутриционисти и експерти во градење на мрежа. Видеа од Семинари на Успех, Бал и сите останати CaliVita настани. 
Community
Повеќе од само бизнис, пријателство!
Ние сме група ориентирана кон успехот, особи кои се свесни за здравите навики, кои со задоволство ја делат, сопствената позитивна визија. Благодарение на нашиот неформален. пријателски пристап кон работата, им гарантираме на сите членови чувство на припадност кое, како дел од разновидните социјални настани, понатаму се продлабочува во лична, а не само чисто професионална врска со останатите кои се околу Вас.
Пораки од нашите членови
CaliVita настаните се најдобриот извор на енергија и инспирација Cornelia Alexa-Cojocaru, GPM
По мое мислење, дури и кога би било субјективно, CaliVita е вистинската можност. Тука имате можност да ги споите здравјето со бизнисот во еден квалитетен животен стил. Alexandrina and Marius Galiceanu, DGPM
Уште на почетокот почувствував дека CaliVita е моето семејство и дека се наѓам на вистинското место. Eva Farcas, DGPM
За мене, CaliVita е местото каде добрината и насмевката се ценат, акде секој може да се чувствува ценет, како човек и како колега. Dr. Irena V. Radojević, GPM
CaliVita е начин на живот па затоа и не е чудно што сме опфатени од позитивната атмосфера. Секојдневно се докажува дека ова е компанија која динамички расте, воедно има и стабилно минато како и развој за почит. Rákóczi Ildikó, DGPM
За мене CaliVita претставува многу пријатели и сигурен, кредибилено бизнис партнерство веќе 2 децении. Несекојдневна палета на континуирано подобрувани производи. Неверојатни искуства со моите пријатели на CaliVita настаните. Финансиска независност, сигурност и стабилна иднина. Aczél Endre, GPM
CaliVita организира незаборавни патувања и Семинари на Успехот за нас, пријатни средби со позитивни луѓе на Летните Кампови и ни овозможува независност од секојдневните работни обврски во форма на пасивна заработка. Matisz Sándor, GPM
CaliVita е бизнис можност за интелегентни и чесни луѓе. Оние кои сакаат да ги минуваат деновите во помагање на другите не треба да се грижат за добивка од која ќе имаат пристоен живот. Páj Tamás, Director
Акција

 CaliVita секогаш со изненадувања и подароци за лојалните Членови и потрошувачи!

Акцијата за месец Јануари и Февруари 2015 година ќе Ви овозможи на лесен и поволен начин да дојдете до подарок производ кој ќе ви овозможи да го заштитите здравјето, односно во целост да уживате во овој период од годината.

Со купување на производи вo вредност 1200 БП како подарок го добивате производот

Polinesian Noni Liquid

Со купување на производи вo вредност над 3000 ден. како подарок го добивате производот

Shark Aid
 
 - акцијата трае до завршување на залихата на производите -


 
News
Новини
Започнете ја Новата Година со нови цели!
Познато е дека сите ние понекогаш поставуваме Новогодишни резолуции. Исто така познато е дека понекогаш помислуваме дека треба да направиме несто поинаку од предходно. Можеби сте си ветиле во занес дека ќе се промените, дека ќе ослабите, дека поздраво ќе се храните, дека почесто ќе вежбате, дека повеќе ќе се грижите за себе и децата, или дека ќе поставите нова бизнис стратегија со која повторно ќе започнете да работите...Но зошто овие Новогодишни резолуции не функционираат? Што е тоа што е погрешно кај нив?Тоа е што овие резолуции, за жал, не се со реални цели, тоа се повеќе како желби или потреби. Целта е нешто специфично, нешто што е мерливо и реално да се исполни, кое може да се оствари во некој даден рок, и каде исполнувањето зависи од вербата или мотивацијата. Не е важно “Би сака/а” туку “САКАМ”, за кое би се жртвувало се за успех.·         95% од луѓето се враќаат во секојдневната рутина по неколку седмици ентузијазам.3% остануваат на целта, но сепак не успеваат поради недостаток од упорност.НО СЕПАК остануваат 2% кои УСПЕВААТ. Но бидете сигурни, дури и да сте еден од оние 98 % не е ваша грешка. Убавината е во тоа, што оваа грешка може да се поправи. Поставувањето на целите и нивното исполнување е нешто што може да се научи, доколку тоа го сакате!Ајде да ги видиме четирите најчести причини поради кои луѓето не успеваат да ги исполнат поставените цели:Не се доволно убедени  за важноста на
повеќе...
Полесно не може да биде...
Полесно не може да биде...Здравје…Врвни квалитетни производи…Квалитетен Животен стил…Ова се можностите кои ги обезбедува CaliVita International, но знаеме дека Вие веќе сте запознаени со нив. Исто така знаете дека за да се зграбат овие можности, се што треба е да сте член на мрежата на CaliVita international.Членството Ви ги дава клучевите од вратите кон поздав и посреќен животен стил за Вас и Вашето семејство.Што Ви е по
повеќе...
Се ќе биде откриено …
Се ќе биде откриено …Доколку го следите квизот на Facebook, веќе дознавте дека Семинарот на Успех за 2016 година ќе се одржи на тропска дестинација, која е 8000 км оддалечена од Европскиот континент, во држава каде живеат 60 милиони луѓе. За да го дознаете точното место, следете го линкот на видеото каде претседателот на компанијата, Gerry Hargitai, ќе ви ги открие сите ониe работи за кои сте љубопитни.Ви посакуваме Сре
повеќе...
Одмор од соништата 2016
Играјте и дознајте ја дестинацијата на Семинарот на Успех 2016 година!Секоја година, CaliVita ги изненадува најдобрите менаџери со патување од соништата. Местата и дестинациите се држат во тајност, но на крајот од годината – кога се наблува и новиот почеток, нови цели и идеи се поставуваат за следните 12 месеци, традиционално откриваме каде најдобрите ќе бидат повикани да ни се продружат за да го прославиме нивниот и нашиот успех. Така и оваа година го сл
повеќе...
Повторно заедно
Оваа година по 13-ти пат се одржа една недела со прекрасни луѓе, на прекрасно место и исполнета со возбудлива програма на Меѓународниот Летен камп. Традиционалниот Летен камп на CaliVita се одржа последната недела од јуни на прекрасниот јадрански брег, во Пореч, каде стотици членови на CaliVita поминаа фантастична забавна недела. Атмосферата на кампот беше благодарение на заба
повеќе...
Луксуз на островот на вечната пролет
CaliVita Internationalги наградува своите членови кои имале највисоки остварувања во 2013 година со луксузно патување. Оваа година групата ќе се упати кон островт на вечната пролет. Ќе поминеме незаборавна седмица во прекрасната Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso*****. Хотелот со 5*, со бескрајните плажи е сместен веднаш до песочните дини и препознатливиот светилник, од каде се простира видикот кон Атл
повеќе...
Услови за патување во 2016
Признанието за посветената и успешната работа на бизнис партнерите е една од најважните традиции во вредностите на CaliVita International. Највпечатлива алатка на оваа традиција е годишната организација на Семинарот на Успех – луксузно патување кое е привилегија само за Најдобрите! Оваа традиција ќе продолжи и во 2016 година! Оние членовикоиќе ги исполнат еден од следните
повеќе...
Почна сезоната на грип!
Падот на температурите и промената на времето кои настануваат со започнувањето на есента и траат во текот на зимата доведуваат до пад на имунитетот. Тоа може да се манифестира на различни начини, но најчесто се зголемува зачестеноста на вирусните ифекции како настинките и грипот. Стандардните препораки за нивно спречување се во насока на носење на потопла облека, редовно миење на рацете, конзумирање на хранливи оброци и поголема количина на течности, редовна физичка активност и избегнување на пушење. Сепак со оглед на темпото со кое живееме, се помалку време имаме да ги практикуваме овие редовни навики.  Сето тоа во комбинација со стресот и факторите од околината го намалува нашиот имунитет. Затоа е неопходно да го зајакнеме организмот со додатоци кои ќе ни помогнат на природен и безбеден начин да го превенираме настнувањето на настинките и грипот. Од асортиманот на производи
повеќе...
Нов TLB Плус Програм
CaliVita International ја претставува новата акција за поттик на зголемување на добивката на сите нивоа во Мрежниот маркетинг која може да Ви помогне да ја мултиплицирате Вашата добивка од сопствениот CaliVita бизнис. Целта на Тројниот линиски Бонус (Triple Line Bonus Plus) програм е да Ви се претстави нова алатка која би ве наградила со посебно високи бонуси, докол
повеќе...

Започнете ја Новата Година со нови цели!

Познато е дека сите ние понекогаш поставуваме Новогодишни резолуции. Исто така познато е дека понекогаш помислуваме дека треба да направиме несто поинаку од предходно. Можеби сте си ветиле во занес дека ќе се промените, дека ќе ослабите, дека поздраво ќе се храните, дека почесто ќе вежбате, дека повеќе ќе се грижите за себе и децата, или дека ќе поставите нова бизнис стратегија со која повторно ќе започнете да работите...Но зошто овие Новогодишни резолуции не функционираат? Што е тоа што е погрешно кај нив?Тоа е што овие резолуции, за жал, не се со реални цели, тоа се повеќе како желби или потреби. Целта е нешто специфично, нешто што е мерливо и реално да се исполни, кое може да се оствари во некој даден рок, и каде исполнувањето зависи од вербата или мотивацијата. Не е важно “Би сака/а” туку “САКАМ”, за кое би се жртвувало се за успех.·         95% од луѓето се враќаат во секојдневната рутина по неколку седмици ентузијазам.3% остануваат на целта, но сепак не успеваат поради недостаток од упорност.НО СЕПАК остануваат 2% кои УСПЕВААТ. Но бидете сигурни, дури и да сте еден од оние 98 % не е ваша грешка. Убавината е во тоа, што оваа грешка може да се поправи. Поставувањето на целите и нивното исполнување е нешто што може да се научи, доколку тоа го сакате!Ајде да ги видиме четирите најчести причини поради кои луѓето не успеваат да ги исполнат поставените цели:Не се доволно убедени  за важноста на поставување на целите. Нашето однесување е под големо влијание на нашето воспитување. Доколку не не воспитувале со блага мотивација и не не охрабрувале да бидеме упорни, тогаш не постои начин ккао би знаеле како да поставиме цели и истите да ги исполниме. Но како да го знамеме тоа? Во таков случај имаме можност сите овие работи да  ги научиме како возрасни, со подигнување на свеста како и со напорна работа.Не знаат како да пост
readmore

Полесно не може да биде...

Полесно не може да биде...Здравје…Врвни квалитетни производи…Квалитетен Животен стил…Ова се можностите кои ги обезбедува CaliVita International, но знаеме дека Вие веќе сте запознаени со нив. Исто така знаете дека за да се зграбат овие можности, се што треба е да сте член на мрежата на CaliVita international.Членството Ви ги дава клучевите од вратите кон поздав и посреќен животен стил за Вас и Вашето семејство.Што Ви е потребно да започнете да уживате во бенефитете од членството? Да направите само една порачка!Доколку направите порачка со минимум 1200 ТП (околу 1350 денари) на само една сметка Вашето членство ќе биде обновено до крајот на следната година.Предлог: Купете два производа од нашата гама, на пример 2хC1000, или C1000 и Full Specrtum, како би се
readmore

Се ќе биде откриено …

Се ќе биде откриено …Доколку го следите квизот на Facebook, веќе дознавте дека Семинарот на Успех за 2016 година ќе се одржи на тропска дестинација, која е 8000 км оддалечена од Европскиот континент, во држава каде живеат 60 милиони луѓе. За да го дознаете точното место, следете го линкот на видеото каде претседателот на компанијата, Gerry Hargitai, ќе ви ги открие сите ониe работи за кои сте љубопитни.Ви посакуваме Сре
readmore

Одмор од соништата 2016

Играјте и дознајте ја дестинацијата на Семинарот на Успех 2016 година!Секоја година, CaliVita ги изненадува најдобрите менаџери со патување од соништата. Местата и дестинациите се држат во тајност, но на крајот од годината – кога се наблува и новиот почеток, нови цели и идеи се поставуваат за следните 12 месеци, традиционално откриваме каде најдобрите ќе бидат повикани да ни се продружат за да го прославиме нивниот и нашиот успех. Така и оваа година го сл
readmore

Повторно заедно

Оваа година по 13-ти пат се одржа една недела со прекрасни луѓе, на прекрасно место и исполнета со возбудлива програма на Меѓународниот Летен камп. Традиционалниот Летен камп на CaliVita се одржа последната недела од јуни на прекрасниот јадрански брег, во Пореч, каде стотици членови на CaliVita поминаа фантастична забавна недела. Атмосферата на кампот беше благодарение на заба
readmore

Луксуз на островот на вечната пролет

CaliVita Internationalги наградува своите членови кои имале највисоки остварувања во 2013 година со луксузно патување. Оваа година групата ќе се упати кон островт на вечната пролет. Ќе поминеме незаборавна седмица во прекрасната Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso*****. Хотелот со 5*, со бескрајните плажи е сместен веднаш до песочните дини и препознатливиот светилник, од каде се простира видикот кон Атл
readmore

Услови за патување во 2016

Признанието за посветената и успешната работа на бизнис партнерите е една од најважните традиции во вредностите на CaliVita International. Највпечатлива алатка на оваа традиција е годишната организација на Семинарот на Успех – луксузно патување кое е привилегија само за Најдобрите! Оваа традиција ќе продолжи и во 2016 година! Оние членовикоиќе ги исполнат еден од следните
readmore

Почна сезоната на грип!

Падот на температурите и промената на времето кои настануваат со започнувањето на есента и траат во текот на зимата доведуваат до пад на имунитетот. Тоа може да се манифестира на различни начини, но најчесто се зголемува зачестеноста на вирусните ифекции како настинките и грипот. Стандардните препораки за нивно спречување се во насока на носење на потопла облека, редовно миење на рацете, конзумирање на хранливи оброци и поголема количина на течности, редовна физичка активност и избегнување на пушење. Сепак со оглед на темпото со кое живееме, се помалку време имаме да ги практикуваме овие редовни навики.  Сето тоа во комбинација со стресот и факторите од околината го намалува нашиот имунитет. Затоа е неопходно да го зајакнеме организмот со додатоци кои ќе ни помогнат на природен и безбеден начин да го превенираме настнувањето на настинките и грипот. Од асортиманот на производи
readmore

Нов TLB Плус Програм

CaliVita International ја претставува новата акција за поттик на зголемување на добивката на сите нивоа во Мрежниот маркетинг која може да Ви помогне да ја мултиплицирате Вашата добивка од сопствениот CaliVita бизнис. Целта на Тројниот линиски Бонус (Triple Line Bonus Plus) програм е да Ви се претстави нова алатка која би ве наградила со посебно високи бонуси, докол
readmore

10+1 причина зошто да го обновите членството во CaliVita

Милиони луѓе низ целиот свет одбраа да ги користат можностите кои CaliVita им ги нуди на своите членови: независност, финансиска сигурност и Квалитетен Живот гарантиран со користењето на квалитетните производи. Останете во тимот и во 2015 година! Нашиот кооперативен тим е тука за да Ви ја олесни работата. Ние избравме 10+1 добри причини за кои треба да размислите зошто да го продолжите
readmore

Меѓународен викенд семинар

Meѓународен Викенд СеминарПочитувани Членови,Со гордост Ве покануваме на нашиот Викенд Семинар, кој ќе се одржи во Охрид, во периодот од 25 до 28 септември 2014 година. Викенд Семинарот е она место каде истовремено може да се искористи време за одмор, забава, фамилијата, дружење и секако малку и за работење, што значи од се добро по малку. Покрај пријатниот и опуштениот амбиент за одмор, оваа манифестација служи и
readmore

“Да се започне заедно е почеток, да се задржи заедно е прогрес....

Од сите можности кои постојат, како се решивте да работите со мрежниот маркетинг? По завршувањето на факултетот се вработивме како учители по музичко образование во јавниот сектор. Побарувањето за приватни часови за инстументи беше големо, па така не можеме да се пожалиме дека немало пари. По некое време, се покажа дека приватните часови ни носеа заработка која беше не
readmore

Ризница на можности

Како започнавте со овој бизнис? Мојата сестра, г-ѓа Ева Милич, реномиран економист, ми ја понуди оваа уникатна можност. Без нејзинот великодушен гест, денес јас ќе бев сиромашен пензионер. Сонував за елегантен и комфорен живот уште како мало девојче, видов можност да го остварам сопствениот сон и да си помогнам себеси како и на моите пријатели и колеги да постигнат подобар животе
readmore

6 начини како да ја зголемите продажбата во лето

Поради летните одмори бројот на купувачи се намалува а тоа доведува и до намалување на продажбата. Следуваат  6 начини кои ќе ви помогнат не само да ја сочувате продажбата туку и да ја зголемите полесно. 1. Прочитајте го вашиот купувач.  Еден добар продавач брзо ќе ги прочита потребите на купувачот со своите способности за  индивидуални техники на продажба. Ако купувачот ви изгледа дека е расположен за шопинг, почнете да размислувате со стратегија како да го зголемите прометот во насока на интересите на  купувачот. На пример ако на купувачот му треба  Ne
readmore

Веб страната на CaliVita е обновена!

За повеќето луѓе, барањето на информации во основа  се случува на интернет, поради тоа , ние ја обновивме нашата веб страна:  не само дизајнот доби дотерување,туку е збогатен со многу нови содржини . Ако сте во потрага по некоја статија за тоа како се гради мрежа , или би сакале само да прочитате интересна статија во врска  со предностите на МЛМ , сето тоа ќе го најдете на Веб страната.Повеќе колоритна главна станица.  Содржината на главната страница е илустрирана со колоритниот живот на  CaliVita, претставена преку многу слики, видеа интересни и корисни линкови и прегледи. За разлика од  минатата кратка главна страница, ќе видите страница која е продолжување надолу. Користете ја иконата долу !  Нова, корисна и интересна содржинаНовиот изглед на менито им дава можност на новите ч
readmore

Куќна презентација: зошто да не пробате?

Презентациите на производите кои се одржуваат во вашиот дом, попознати како “куќна презентација”, се една од најстарите алатки во МЛМ-от. Во денешно време, кога скоре се може да се договори на онлајн, оваа алатка ја изгубе својата поранешна привлечност. Но сепак, можеби би сакале пак да ја пробате, можеби ова е тоа што Вам би ви требало да бидете успешен! Ви дава можност на средба со нови луѓе и да ја употребите сопствената харизма и моќта на убедување, кои не можете да ги користите преми е-маил. Ива е можност да се водат, допрат и пробаат производите, да се постават прашања и веднаш да бидат одговорени, како и можност да се слушне нечие друго мислење. Бизнис можности на куќната презентација:Мали трошоциПублика која не може да си заминеНема конкуренција во моментот на продажбаМоже да се допре до неколку клиенти оддеднашедна ваква презентација е одговорна за организирање на следна иста такваВие сте одговорната личностФлексибилен распоредСопствен напредокНе е потребно предходно искуствоПризнанија и награди за поттикЗабав
readmore

Облеката и обврскте: што треба, а што не!

Бизнис евентите и тренинг сесиите се многу важен дел од МЛМ-от. Затоа, многу е важно, да се облечете според обвските, како што пригодите ви наложуваат. Вашата облека и додатоците не се знаци кои ве опишуваат и претставуваат, но многу често се пример кој треба да го дадете на Вашата група. За мажите изборот е, за жал, многу мал за разлика од жените. Но од друга страна, сепак тука се ужива во предноста де не се троши премногу време во размислување за комбинациите кои се наоѓаат во плакарот. Оделото, секако, е непроценливо за секој маж, додека преферираните бои се т.н. земјени бои или цивата, кафената и нормално темно сината. Долгите ракави на кошулата се очекуван
readmore

Најнови фотографии

CaliVita МЛМ академијаПовторно започнува сезоната на испити!Две обновени верзии на краткиот филм “Пензија наспроти добивка”Стручен состанок во склоп на КМЕCaliVita NewsletterКако успешните градители на мрежа го прават првиот состанок10 бизнис бонтон советиСовети од МЛМ – гуруто за првиот состанок10 трикови кои можете да ги имате на првиот состанокПрв состанокПензија наспроти ЗаработкаCaliVita препорачува ...CaliVita Семинар на Успех 2015Нов почеток, нови членовиDarkfield микроскопска анализа (анализа на жива капка крв)Покана за новогодишна забаваНово работно време во CaliVitaВеќе ги направивте првите чекориОдлуката е во Вашите рацеНаскоро ќе пристигне обновениот производ Iron Plus!Дали треба да внесувате железо?Лаги и вистини поврзани со железото во исхрантаЕден телефонски повик може да направи чудо...Покана за CaliVita ПикникКако се гледате себе си?